Livrarea se va face astfel:

  • Livrarea comenzilor pe raza municipiului Timisoara care depasesc 300 RON (inclusiv TVA) se face GRATUIT de catre Cutia cu plante.
  • Pentru comenzile pe raza municipiului Timisoara dar care nu depasesc valoarea de 300 RON (inclusiv TVA), costul livrarii efectuate de catre curierii Cutia cu plante este de 18 RON (inclusiv TVA).
  • Livrarea comenzilor in afara Timisoarei care depasesc 400 RON (inclusiv TVA) si cantaresc maxim 10 kg se face GRATUIT in cadrul retelei de localitati Fan curier. Reteaua de localitati unde Fan Curier nu percepe taxe suplimentare o gasiti aici.
  • Pentru livrarile in afara Timisoarei sub valoarea de 400 RON costul expeditiei este de 15 RON (inclusiv TVA). In cazul expeditiilor in afara retelei Fan Curier se adauga 1 RON (inclusiv TVA) pentru fiecare KM efectuat intr-un sens. Reteaua de localitati unde Fan Curier nu percepe taxe suplimentare o gasiti aici.
  • Taxa de ramburs aplicabila celor care platesc in numerar la curier pentru comenzile livrate in provincie (taxa de ramburs este o taxa financiara perceputa de curier pentru efectuarea acestui serviciu): 12.9 RON (inclusiv TVA).

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). Curierii Cutia cu plante sau curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

 

In cazul livrarilor pe raza municipiului Timisoara, livrarea se face prin personalul propriu al NATURALI PROD SRL. In cazul produselor voluminoase, transportul este asigurat pana in fata adresei mentionate pentru livrare.

 

Ridicarea produselor de la sediu nu se poate considera comert la distanta, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 10 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor, in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.

 

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

 

Va rugam sa verificati produsele primite prin curierii Cutia cu plante sau prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. NATURALI PROD SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

 

Cutia cu plante livreaza in afara Timisoarei prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Cutia cu plante nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

 

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului. Pentru tracking-ul coletului dumneavoastra accesati acest link si introduceti codul AWB-ului dumneavoastra.