Kit anticadere par

CPP0000285

75,00 lei

Tratament cosmetic împotriva căderii excesive a părului, adresat atât femeilor cât şi bărbaţilor.

Căderea accentuată a părului este o problema cu care se confruntă aproape oricine la un moment dat în viață. Aceasta poate fi determinată de multe cauze: stres și alimentație dezechilibrată, dereglări hormonale, factori genetici, înaintarea în vârstă etc. Cu cât mai repede se iau măsuri, cu atât mai bine 

Se dă tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă. Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere. 

Timp de 1-3 luni, o dată la doua zile, se aplică conținutul unei fiole cât mai la rădăcină. Se masează ușor. Nu se clătește. Nu este necesară spălarea părului înainte de aplicarea fiolei.

Se recomandă două cure de tratament pe an. Între cure se poate folosi serul anticadere după fiecare spălare.

Cu o concentrație ridicată în complexe bioactive, care încorporează oligoelemente, aminoacizi și vitamine esențiale, fiolele acționează simultan pe mai multe planuri de la nivelul scalpului: îmbunătățesc microcirculația și metabolismul celular, stimulează biosinteza proteinelor, energizează activitatea celulară, reglează activitatea seboreică.

  • Cantitate 10 fiole x10 ml

No customer reviews for the moment.

Scrieți-vă propria părere

Kit anticadere par

Kit anticadere par

Scrieți-vă propria părere