Tinctura de telina

CPP0000206

8,70 lei

TINCTURA DE ŢELINĂeste o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din rădăcina proaspătă a plantei Apium graveolens.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. 
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE  ŢELINĂ:
Ţelina face parte din familia Apiaceae, fiind o plantă legumicolă care poate atinge înălţimi de până la 1 m. Cunoscută şi utilizată încă din antichitate, era cultivată de către vechii greci şi egipteni în scop alimentar şi terapeutic. Unii dintre cei mai vestiţi medici ai antichităţii, cum ar fi Dioscoride şi Plinius cel Bătrân, recomandau planta în diferite tipuri de afecţiuni. În medicina tradiţională țelina se întrebuinţa în impotenţă, frigiditate şi amenoree. Răspândită pe toate continentele, țelina este o plantă care poate rezista până la temperaturi de aproape 0 grade Celsius. Se mai numeşte celer, celină, selăr, achiu, țalăr, sălină etc.

Contribuie la

INTERN:
- normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei
- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
- funcţionarea normală a digestiei
- creşterea poftei de mâncare
- îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului
- refacerea organismului după boală
- protejarea organismului împotriva stresului.

EXTERN:
Contribuie la menţinerea sănătăţii pielii.

Precautii

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică). 

Contraindicatii

Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
Alergie la țelină, tratamente care nu permit consumul de alcool.

  • Cantitate 50 ml

No customer reviews for the moment.

Scrieți-vă propria părere

Tinctura de telina

Tinctura de telina

Scrieți-vă propria părere