Vin de mure

CPP0000062

22,30 lei

Fructele sunt bogate in acizi organici si vitamine. Ele sunt considerate un bun intaritor al organismului, usor laxativ, in special la copii.

Murele contin zaharuri, proteine, acizi organici, vitamina A, vitamina C, subsanţe minerale: Ca, K, Na.

EFECTE BENEFICE ALE MURELOR
Impiedica formarea substantelor cancerigene in organism. Murele au proprietati hipoglicemiante, limitand astfel productia de insulina.

Consumul de mure poate preveni unele forme de cancer, precum cel de colon si de stomac, datorita fibrelor alimentare. De asemenea, acidul clorogenic, care se gaseste in aceste fructe, impiedica formarea substantelor cancerigene in organism.

De asemenea, murele sunt o sursa importanta de acid folic care intervine in functionarea sistemului nervos. Oamenii de stiinta au dovedit ca aceste fructe sunt la fel de benefice si in privinta neoplasmelor orale.

In cadrul testelor de laborator, murele au redus cu 44 la suta dezvoltarea tumorilor maligne de origine bucala. Este un bun remineralizant, antireumatic, hipotensiv si actioneaza asupra metabolismului glucidic (hipoglicemiant).

Se recomanda si pentru osteoporoza, inclusiv cea indusa de medicamente si secundara altor boli. De asemenea, a dat rezultate in caz de emfizem pulmonar, hipertensiune arteriala, arterioscleroza, diabet zaharat tip II, fibrom uterin, sterilitate masculina, candidoza bucala.

RECOMANDARI
• nutritiv pentru organism, antioxidant pentru celule.
• astringent, depurativ (elimină toxinele atât pe cale gastrointestinală, renală cât şi prin glandele sudoripare). Creşte puternic imunitatea la nivelul colonului, cu rol în prevenirea şi tratarea cancerului de colon. 
• dureri de gat
• tulburari intestinale si gastrice
• diabet
• efect uşor laxativ.
• tonic pentru organism, sistemul nervos.

MOD DE ADMINISTRARE
cate 25 ml, de trei ori pe zi, inainte de mese

  • Cantitate 0.750 l

No customer reviews for the moment.

Scrieți-vă propria părere

Vin de mure

Vin de mure

Scrieți-vă propria părere

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

1 alte produse din aceeași categorie: